Despre noi

Povestea noastra

Aceasta afacere a prins contur inca din copilarie  chiar daca atunci nu eram constienta de asta. A inceput de pe vremea cand eram doar un copil plin de vise si de entuziasm, insa complet nestiutor legat de ce se va intampla cand voi fi mare. Tot ce stiam era faptul ca imi doresc sa cresc si sa fiu un om mare ca mami.

Agenda A5 personalizata lemn pom colorat cadouri personalizate carnet jurnal

Pe la 5 ani, alaturi de mama mea, am plantat o Magnolie in curte. Acel copac a crescut si s-a dezvoltat odata cu mine. Intr-o primavara, cand am crescut mai mare, mama mi-a povestit faptul ca magnoliile sunt unele dintre cele mai vechi plante care exista pe pamant. Mi-a spus ca ele semnifica frumusete, perseverenta, demnitate, spirit nobil.

Timpul a trecut, iar noi a trebuit sa ne mutam. Nu imi parea rau ca facem asta, imi parea rau ca lasam in urma acel copac, insa acum dupa ceva ani buni mi-a venit aceasta idee. Agende si  semne de carte din lemn. Era o idee inedita si totodata cu o incarcatura emotionala pentru mine.

Agendele pe care le oferim sunt unice deoarece copertile sunt facute din lemn, au un aspect vintage, iar modele sunt diverse(insa, cu siguranta le vom putea diversifica pe parcurs si mai mult) si pot fi un cadou unic. Semnele de carte sunt si ele un cadou minunat pentru „soriceii de biblioteca”. Ce le face sa fie unice sunt iubirea cu care sunt facute si materialul principal care este lemnul.

Atat agendele cat si semnele de carte pot fi oferite adolescentilor, dar si adultilor (vezi pagina Agenda-articol) si pot reprezenta un dar pe care acesta/aceasta sa il pastreze cu drag. Modelele sunt gandite de catre noi, in functie de cerintele clientilor, iar mai apoi, dupa ce ajung sa prinda contur, acestea sunt transpuse pe coperti prin gravare laser. Laserul este cel care da viata imaginatiei noastre si care aduce acel plus de frumos si de unicitate agendelor si semnelor de carte.

Momentul cheie al acestei afaceri il consider plantarea acelei Magnolii, desi sigur atunci nimeni nu se gandea la efectul acesta. Perseverenta care il caracteriza m-a invaluit si pe mine, iar acum sper ca fiecare dintre cei care primesc in dar sau isi cumpara produse de la noi sa simta ce simt si eu cand ma gandesc la povestea plantarii si evolutiei mele.

Intrebari frecvente

Ce face ca aceste produse sa fie unice?

Uniciatea este data de materialul folosit, acesta fiind lemnul care ofera pe langa aspectul acela vintage si mirosul placut de copac/pom, de natura care iti imbie simturile.

Foile se consuma, asa ca ce relevanta ar mai avea agendele dupa asta?

Foile, dupa ce se termina,  pot fi schimbate la orice xerox, print center acestea avand o spira care se poate deschide cu ajutorul unui aparat special si apoi inlocuite cu altele noi. Pastrandu-se coperta, poti pastra tot timpul acea mireasca de natura, acea bucatica de nostalgie si frumusete.

Misiunea noastra

Misiunea aceste afacerii este de a prospera si de a reusi si aduc un zambet sincer fiecarui client si fiecarui primitor de produse ce imi apartin.  Imi doresc ca fiecare lucru achizitionat sa transmita dragul cu care il prelucram si sa ajunga la toti gramul de iubire pe care il punem in fiecare produs.

Cuvant de incheiere

Inainte sa parasesti aceasta site, sper sa vezitezi si pagina cu agendele si semnele de carte in sine, sa le observi si sa imi spui parerea ta sau  sa imi lasi orice intrebare, eu revenind cu un raspuns cat de rapid posibil.